čtvrtek 9. listopadu 2017

Mikulášská bAulderingová SMRŠŤ


Nazdar sokolíci!

Už sa blíží Vánoce, už sa stromček ligoce! A před Vánocama je Mikuláš a k tomu patří bAuldersejšn. Tentokráte již první víkend v prosinci!
 

bAulderofka SOKOLka UB

sobota 2. 12. 2018

start 14:00

 
Občerstvení a obžerstvení s sebou! Doporučujeme aj formu.

Břeťa


DOPLŇENÍ k připravovaným závodům

Dohodli jsme se na včerejším (8.11.) tréninku, že by chytům prospěla malá očista. Takže 25.11.2017 od 14:00 proběhne brigádka - sundání chytů, které převezeme k Lekešům, kde se vapkou opláchnou. Snad se Honzovi podaří zajistit vysoušeč a vše bude na závody připraveno. Všichni imbusy a šrubovačky s sebou!

S tím je spojena výluka na bouldrovce od 25.11. - do 2.12. - nebudou tam chyty!

Ještě jedna výluka na bouldrovce 9.12. celý den - na bouldrovce a částečně na stěně proběhnou Mikulášské závody horokroužku. Pokud by měl někdo čas a chuť pomoct se stavbou cest nebo by přišel jako rozhodčí, budu rád - dejte mi vědět telefonicky nebo mailem.

Nahození chytů zpět proběhne v neděli 10.12. od 14:00 

Zbyněk

Skoro všechno sedí, ale... Pivo (bečku) zaplatí a doufejme, že i zajistí Kuba Jurčík. Měl, má či bude mít kulatiny, tak to chce s námi roztočit. Měla jsem nápad, že bych na Mikulášské závody zajistila kýtu z DN, zaplatila ji z oddílových peněz jako malou odměnu, pozornost pro členy a přátele oddílu za lezeckou sezónu. Nic se nemění na tom, že jak mužská část oddílu tak i ženská část oddílu přinesou sladké občerstvení (sladké tečky) po masitém předkrmu. Chleba a pochutiny k masu zajistím. A nealko taky. V souvislosti s narozeninami Kuby mějte s sebou peníze, budu vybírat min. 100,- Kč! 

Linda

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Kyta je dobrý nápad. Přihodím toto info na FB.

    OdpovědětVymazat