čtvrtek 28. listopadu 2013

Mikulášské závody 14.12. budou v BRODĚ

Aktuélně:


Bojkofky sou v termínu závodu obsazené, takže sa sejdeme na naší stěně ve sklepení Sokolovny. Věřím, že toto nijak zásadně neovlivní úžasnou atmosféru našich závodů, a že i dolezná na Tropálu bude stát za to.

teaČR

Původní zpráva, obsahující další důležité informace:

Zdar,

vzhledem k šířícím sa spekulacím co kdo řekl a neřekl, je datum mikulášských závodů stanoveno na 14.12. V případě, že nebude v bojkovicách volno, zalezem na našu bouldrovku. Místo ještě upřesním. Start klasicky v 14:00. Jídlo, pití a chlast se sebou:)

A aby závody proběhly podle pravidel, bude na vše dohlížet trojice rozhodčích.

(foto nikaborka.blog.cz)

Jenys

3 komentáře:

  1. Těším sa - hlavně na rozhodčí!

    teaČR

    OdpovědětVymazat
  2. Mluvil sem s Pecákem a s Bojkovicama by neměl byt problém, ale mosíme si to domluvit s jistým panem Dvořáčkem, to je asi nějaký bojkovský Führerbratr. Mám na něho teda zkusit sehnat číslo a zkusit to zajistit a nebo na to kašlat a uděláme to v Brodě? Ale Bojkovky měly svoje kůzlo :) Krtek

    OdpovědětVymazat
  3. Zdar Krťo,

    ono ide o to, že Jencek říkal neco o jakési jejich akci - sestup roku nebo tak nějak s eto mělo menovat. Já jsem osobně taky radši pro Bojkofky - jak říkáš, má to své kouzlo. Takže za mě - jdi do toho. Než ale něco spácháš, spoj sa s Jenysem - ten řešil ty Bojkofky s Jenckem - ať pak neděláme zmatky, že to řeší 6 lidí a každý má 666 verzí toho jak, kde, kdy, s kým atp.

    teaČR

    OdpovědětVymazat