čtvrtek 27. září 2012

Chřibský HNĚDÁK 2012

Příjezd - v pátek, kolmo ze Starého Města, v dešti, jediná, udivený provozovatel Dopraváka mi dal klíče od chatky, další dva borci přijíždějí záhy. Doufám jen, že Jelen nezapomněl Hnědáka zrušit.

Noc - budí mě liják bušící do střechy chatky (že by omluvenky?)

Ráno - přijíždí Jelen a další závodníci, i moje druhá část družstva = Marcela. Chvilku živím naději, že se snad nepojede a Hnědák bude pro letošek zrušen (to samozřejmě Marcele nesdělím), ale moje hypotéza je přímo vyvrácena startem (hypotézu totiž nelze potvrdit, pouze vyvrátit a to se tedy povedlo).

Osvětimanky - po zdolání dvou cest křičí Marcela, že je to v SUCHU!
Kozel - maminka od Markéty mě dopuje čokoládou, odměňuji ji slovy: "Děkuju, to je ale výborná potvora."
Budačina - na dotaz Marcely a rozhodčích, zda mám taky svačinku, odpovídám: "Jo, mám ji dole v autě."
Břestek - tak tam mne Marcela raděj za rozhodčíma nepustila, abych zas něco neprovalila.
Barborka - zde už pro jistotu žádný rozhodčí nebyl.

Souhrn - Letos bez jediného bloudění. Ovšem pro změnu to letos Marcela pojala značně rekreačně, chtěla často odpočívat, neustále si lehala, dokonce i s kolem, na cestu i vedle cesty. Před Bunčem se dokonce nechala zlákat bahenní lázní (bez plavek) a značně si pobytu v kaluži užívala, dokud jsem jí odtamtud neodtáhla a nedonutila ji pokračovat.
I přes výše zmíněné údaje nás nikdo nakonec nediskvalifikoval, Hnědák byl super a debatovat se slečnou soupeřkyní o vlhkosti skal a dohadovat se o tom, kdo je větší moralista (všichni totiž vědí, že já), už taky nehodlám, neb po příjemném rozptýlení na Hnědákoj mě zas pohltil pracovní proces, tak snad až zase za rok

Martina

Všichni dobří Hnědáci 2012
Více fotografií ((c) Jara Knotek) na RAJČETI.

Totál results:
1. teaČR a reprezntant boulderista
2. Pat a Mat (enem nikdo neví, který je který)
3. Jelen s Viktorem

Smíšené dvojice:
1. Zbyňa se ségrů

Ženské:
1. Fialice a Macek
2. Lenka a Dáša

PS: Rekord letos nepadl!

O letošním Hnědákovi se psalo v Dobrý den s Kurýrem (viz fotogalerie od Jary) a také na stránkách krajského měsíčníku Okno do kraje:


4 komentáře:

  1. Presne nevim ktera z postavicek je Pat a ktera Mat, ale s ondru sa nemozem shodnut na kdo bude ten v cervenem a kdo ve zlutem rolaku..snad sa to vyresi na vyjezdnim zasedani..

    OdpovědětVymazat
  2. Jenysu, doufám, že právě tam (výjezdní zasedání - na sjedovce jako dycky poslední roky) se konečně dozvíme pravdu - a nezapomeňte si nářadí :-)

    Břeťa

    OdpovědětVymazat
  3. Jasné!! už mám všecko nachystané.. vařič, ešoust aj bramborovú polévku..a v názorné ukázce všecky přesvědčíme, že bramborovú polévku ze sáčku zvládnem uvařít:)

    OdpovědětVymazat