úterý 13. ledna 2015

Dr. Karabina - 2014

Nazdar šeci!

Blíží se nám ples a s ním i další ročník vyhlášení Lezce roku HOUBu za rok 2014 - tzv. Dřevěná karabina. Prosím všechny HOUBaře, aby s zapojili do hlasování v této anketě. Své hlasy posílejte na mail b r e t a l na s e z n a m .cz (bez mezer). Halsuje se tak, že vyberete 3 lidi, ty seřadíte v pořadí 1., 2., 3. a pošlete to. Můžete také hlasovat pro Skokana roku - i když tady je asi o nejlepším už rozhodnuto (trojité salto s pěti vruty s hladkým přistáním na betonu by na kole nedal ani Aleš Valenta!). Vyhlášení proběhne na plese, takže hlasujte do pátku před plesem (13. 2. 2015).

Nebudu vám radit, komu dát hlas, ale dovolím si nadhodit pár mých kandidátů (do komentů klidně piště svoje názory).

Řízek - snad se už konečně naučil trochu lozit, dal několik cest za 9 a 9- (viz jeho deníček na Lezci)
Macek - sezóna snů (?) - 7a PP a 6c+ FLASH s lanem, 7A v bouldrech, těžké cesty ve velkých stěnách s učitelem, 3. na venkovním bouldr závodě Moravské kejkle... - Macek prostě jede (Lezec - lano, Lezec - boulder)
Jenys - 7b OS s lanem, devítky PP, v bouldrech 7A (Lezec - lano, Lezec - boulder)
Ondra Nevělík - těžké bouldry v 8. stupni francouzské škály - přesně to nevím, on mi to slíbil poslal a asi na to v zápalu pracovního nasazení zapomněl, ale myslím, že i 8b tam bylo - Ondro, kdyžtak to napiš do komentů) a taky 2. místo na ČP v boulderingu v Brně
Vláďa Bureš - jasně největší objevitel v horách - viz akce Expedice Alai Mountains
Zbyňa Sušil - nevím přesně co, ale určitě taky něco vylezl a asi i něco kolem 9 s lanem - bohužel informace nepodává

Zcela jistě je možné mít na lezce roku i svůj osobitý pohled, ohodnotit něčí výrazné zlepšení atp. Vybírat můžete ze všech členů oddílu - ne jen z těch, které jsem zmínil. Nedělám si iluze, že bych byl schopen postihnout všechno - nejsem (protože na mě hážete bobek a nic na sebe nenaprášíte). A navíc já to prostě beru přes ty výkony - s tím nic nenaděláte.

HLASUJTE!

Žádné komentáře:

Okomentovat