úterý 13. května 2014

HOROHADŘÍKY A VYBAVENÍ PAMIR7000 a FARAMUGO

Po 20. letech jsme se vrátili k šití horo-věci. Strojově jsme špičkově vybaveni. Vše najdete www.faramugo.cz. Ceny pro lidi z HO Sokol UHB na vyžádání mailem, telefonem nebo osobně.


O co jde?

  1. Pamir7000 je určen do hor. Špičkové materiály od předních světových výrobců - voděodolné zipy YKK, softshell Pontetorto, membrána Vivatex s lepenými švy. Matroše jako fleeece, tecnostretch, softshell, nowind, membrána aj.
  2. Faramugo nabízí hadříky na skalky, překližku a pro turistiku, plus tréninkové aktivity-běžky, kolo aj. – z bavlny, pružného denimu apod.
  3. jsme schopni na zakázku cokoli opravit (zipy), ušít dle Vašich představ. Třeba i oddílová trička (bavlna, modal, bambus). Máte –li speciální požadavek (a nepošleme Vás do řiti), upravíme třeba délku rukávu či kombinaci barev.
Nic není šito horkou jehlou, otestujeme, vyladíme jako pijáci Pardála. Pak se nabízí dál. Každá z bund „sofstšelek“ a „membrán“ byla na pár kopcích nad 6 a 7 tis. v Asii. Decentně se vyhrazujeme všudypřítomné Číně – vše samozřejmě šito na Moravě, materiály z Evropy (pokud to lze).

SOUTĚŽ!!

Odpověď na jednoduchou otázku Vás vnoří do stáda stejně úspěšných a z těch na tréninku (před svědky) vylosuji šťastného výherce.

Otázka: čí jméno či přezdívka posloužily jako inspirace pro název inkriminovaného produktu?

Výhra: 1x lezecké bavlněné ¾ kalhoty Kedul, barva modrá, velikost přizpůsobíme výherci. Tzn. S (doporučuji, ušetříme na materiálu), M, L, XL. XXL nenabízíme, hroši patří do jezera a ne na lezecké stěny.

Mail pro odpovědi: info@faramugo.cz.

Podmínka: platí jen pro členy HOUB.








Vláďa Bureš

Žádné komentáře:

Okomentovat