čtvrtek 23. května 2013

ČP Zlín 18.5. obtížnost - aktualizace

   Český pohár ve Zlíně proběhl úžasným stylem! Řekl bych, že ani na svěťáku se nedostává pohoštění pro všechny přítomné. O každém závodníku se obecenstvo dozví i něco jiného, než ze světa lezení. Jinak super cesty, skvělé ceny, peníze pro nejlepší, krátké rozhovory se všemi finalisty, přítomná Česká televize a já nevím co ještě. MČR do Zlína patří právem a už teď se těším!
   Jinak Jsme byli dva z Uherského Brodu společně s Martinem Řezníčkem. Jsem rád, že si jel vyzkoušet takový závod a je to pro něj určitě velká zkušenost a doufám, že i přínos!
  


     Já jsem zalezl jsem asi historicky nejlíp kvalifikace a šel jsem z druhého místa do finále, kde jsem si to trochu pokazil zaseknutím se v dolní části. I tak jsem ale vybojoval 3. místo!
     Jelikož jsem se nominoval do reprezentace průběžným druhým místem v poháru, tak se zůčastním v půli července ME v Chamonix ve Francii. Udělám maximum na přípravu a na ME pak lézt dokud to půjde, hlavně se nezastavovat.


     Jestě posílám fotky z vyhlášení posledního závodu ČP. Na podzim bude na zdejší stěně i MČR a i když je to ještě daleko, tak Vás srdečně zvu, protože to bude stát za to, ale v pohodě, vím jak je to z náročností času v dnešní poblázněné společnosti...

Tož tak...

Michal Rožek

Žádné komentáře:

Okomentovat