pondělí 7. května 2012

každých 6 sekund chytřejší

Před 5 roky (8.5.2007) jsem se jako začátečník dozvěděl 4 základní věci o lezení.
Nyní se o ně s vámi podělím:
1. Když nemůžete, tak to přiznejte
2. Břeťa vždycky radí "error"
3. Kupujte jen dobré magnésium
4. A prsty si vždy zafačujte na správném "čísle"


Je kouzelné že video má 23 sekund a dozvíte se toho tolik užitečného. Když přivřu oko, tak je to jedna rada za 6 sekund, proto radím mládežníkům z oddílu, aby trávili více času se "stařešinou".

7 komentářů:

  1. este chybi, ze saltiky klouzou vole... inak paradni instruktazni video pro zacatecniky :)

    OdpovědětVymazat
  2. podle mě to právě že klouzalo magnesium Saltic :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jen tak pro informaci: hlavní hrdina, který si špatně zafačoval prst, a s lezením už sekl, se právě honí s komodskýma drakama v Indonésii (došel mně od něho pohled). Já lezu dál a proto stále radím "error" a "docela dobré chyty". Až budeme zase dělat nábor, pustíme potenciálním zájemcům o členství toto video a tím je získáme na svoji stranu a proškolíme zároveň. Masi to už pak bude mít bez práce.
    A nakonec snad jen, že to snad ani néni možné, že je to staré jenom 4 roky.
    Břeťa

    OdpovědětVymazat
  4. Ty koky, se tak dívám do svojeho deníčku a podle něho sem 8.5.2007 nebyl nikde lézt. Je toto vůbec možné? Taky sem si spočítal, že je to staré 5 a ne 4 roky (musel jsem ale použít diferenciání rovnici). A kde to vlastně je? Já tipuju pohádkový les, tedy Domanižu.

    teaČR

    OdpovědětVymazat
  5. Tak oprava je to 5.8.2007 Precin blbe jsem si ve fotkach precetl datum

    OdpovědětVymazat
  6. Ó ano, je to Prečín, 5. 8., mám to v deníčku, už jsem s ezačínal bát nějakých dalších paranormálních jevů - blíží se Satan a teď k tomu ještě nějaká paralelní skutečnost, to bych asi nepřežil...
    teaČR

    OdpovědětVymazat
  7. hezke video pro začatečniky asi se přihlasim až budete delat nabor do HO rychle školeni bez hovadin kolem bezpečnosti atd. vše duležite se vešlo do 23 sekund tak to ma byt zdřejme dobry oddil.

    OdpovědětVymazat