čtvrtek 6. října 2011

Anketa - nejkrásnější cesta Chřibů - uzavřeno

Byla vytvořena nová anketa. Pokud vám nevyhovuje žádná možnost, napište cestu do komentáře.

Nejkrásnější cestou Chřibských lesů se ve všelidovém hlasování stala routa z roku 1984 od Bokuli a Svišťa - Devizový příslib 9- na Kozlovi.

Gratulace cestě, autorům, přelezcům (i těm potencionálním), fotografům a autorovi ankety.

Těšíme se na Vaše hlasy v dalších anketách!

Za HOUB teaČR

12 komentářů:

  1. Ty koky, kdo hlasuje pro Nošovickou? Dám ho zastřelit!!!
    teaČR

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že ti co dali jiná nenapsali, která?! :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ty dám taky zastřelit!
    :-))

    OdpovědětVymazat
  4. dal jsem, devizaka, ale je to spis devizak direct, i kdyz ho nemam jeste prelezeneho, tak se mi libil vic, zvlast ted, kdyz je cela dira v devizaku zasikovana do Kubova prelezu.

    OdpovědětVymazat
  5. Po Kubově ego-úpravě vznikla nová varianta: Devizák sikadur. A pro Nošovickou jsem samozřejmě hlasoval já a brácha, kousavé dírky + lachtaní výlez, není nic pěknějšího :-).

    OdpovědětVymazat
  6. A už je ten sikadur přelezený?

    OdpovědětVymazat
  7. Ty koky, to mně chcete jako říct, že po tom, co tam Kuba narval to svoje železo, tak se to muselo sikovat? - Nebo se to sikovalo před tím? Tak to ať de stěma jeho morálovýma přelezama do

    Břeťa

    I tak pro mě osobně je Devizák asi nej - i když ona jehezká i spousta těch lehčích cest. Direkt je moc bouldr - na mě :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Pro jinú sem hlasoval ja..ono vybrat jednu cestu z celych chribu je dost tezke..kdyby z kazde skaly..kozel-urco devizak..barborka-hrana 7+..osvetimanky-lady D. na zbytek skal nejezdim:)

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím s Jenysem - vybrat jednu je těžké, souhlasím i svýběrem za jednotlivé skály - Kozel - Devizák 9-, Barborka Hrana 7+, Osvětimanky - Sbohem Lady D.. Přidal bych ještě Budačinské Buoux na Budačině na Břestku tu krátkou hranu za 7- - u ní je škoda, že nemá 30 metrů - halt nejsme na Pálavě :-))
    Břeťa

    OdpovědětVymazat
  10. Podle Kubových informací díru zasikoval kvůli zpevnění okrajů, které se mohly vylomit železnou trubkou do které padal při jeho psychopřelezu. Horní spoďák v Devizáku je nasikovaný už dlouho - hrozilo ulomení. Celé mě to přijde postavené na hlavu, železo (jistítka) je ve Chřibech přísně zakázané, u původního dřeveného kolku se bál že praskne, tak ho nahradil právě železem, zasikoval si díru kvůli bezpečnosti, hlavně že si pak všechno pochválil, natočil a prezentoval. Kde je pak ten psychopřelez? Podle mě je to spíš podvod, což jsem mu řekl i na oddílové výročce.

    OdpovědětVymazat
  11. Je to fakt škoda, že to takto zprasil tou sikou. Docela to u mě kleslo na hodnotě. Kvůli tomuto bych určitě okraje díry nesikoval. U toho spoďáku to vnímám trochu jinak - beru to jako takový citlivý zásah, který není skoro ani vidět a tu cestu asi zachránil. No co už - je to komplikované ta sika, že?

    Břeťa

    OdpovědětVymazat
  12. Rozhřešení ankety o nejkrásnější cestu Chřibů:

    ... a vítězem sa stává: Devizový příslib 9-, Kozel.

    autorům cesty - Svišťovi a Bokulovi gratulujeme, dále gratulujeme všem úspěšným pokořitelům Devizáka a v neposlední řadě i těm, kteří ho aspoň okusili, nebo měli možnost vidět na vlastní oči nebo na videju.

    teaČR

    OdpovědětVymazat