pondělí 18. července 2011

Stavba boulderovky

V pondělek v podvečer nám SvištiPilka dovezl desky. Prohodil pár konzultačních rad, vyslovil přesvědčení, že se nám to povede, a že prostor máme jak sviňa. Taky nadhodil něco v tom smyslu, že jestli za víkund, tak že to zme fakt dobří.
Stačilo už jen vzít hoblík a pilku (tu s malým p) a pustit se do akce...
Po třech dnech martýria, kdy největším problémem bylo nakroucení desek na buben, jsme dílo dokončili. Naštěstí při tom všem řezání nikdo o prsty nepřišel, takže to vypadá, že si budeme moct užít parádní bAuldering fšeci. Unavení sedíme pod tím krásným dílem a prázdná plocha obrovské bAulderovky se nám vysmívá do našich znavených xichtů. Je to krása, ale na krutou zimu to nestačí. Je třeba schrastit chyty a dopadiště.
Po zralé úvaze nejužšího realizačního teamu (Paĺo Habera v něm není) jsme se dohodli na pořízení profi dopadiště od Svišta. Chyty koupíme za zbytek penízků. Sháníme na to i sponzory a těšíme se, že v září zahájíme zimní přípravu na plno.


8 komentářů:

  1. Už se těším až ten buben prubnem...

    OdpovědětVymazat
  2. Zbyňo palec nahoru a gatě důle. Konečně oddílové stránky. Do odkazů přidej www.vrcholky.cz - tam je celý archiv CLIMBzinu.

    OdpovědětVymazat
  3. V patek veznu bauldermatku a mozem to s par chytama zkusit:) teda jako zabauldrovat:)
    jenys

    OdpovědětVymazat
  4. Jenysu a Ondro na mailu máte pozvánky na web, az to prijmete stanete se spoluatory webu, tzn. budete moct psat články, zakládat diskuze atd. Zatím tam máme práva jen já a Břeťa. Ať je tady živo!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Díky Břeťo za doladění "textu" :D

    OdpovědětVymazat
  6. PS: Kdo si myslí, že se to fšecko stalo samo, tak se plete. Kdo si myslí, že to bude zadarmo, tak se taky plete. Kdo si myslí, že je Ježíš Kristus, taks etaky plete, páč já su Satan a neco bych o tem určo věděl.
    Škoda každé ruky která chyběla...

    OdpovědětVymazat
  7. Výše uvedený příspěvek prosím chápejte jako poděkování všem těm, kteří se na akci jakýmkoliv způsobem podíleli a pomohli tak k tomu, že tuto stěnu máme. Díky

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes se Svištěm doladěno a na místě vyměřeno dopadiště. Odpo jsme pak ještě stihli pár cest v dusnu na Skalce.

    OdpovědětVymazat